Vul je leven met heerlijke geuren®

Bij Scentsy is Vrijgevigheid een van onze kernwaarden, en we streven altijd naar manieren om meer te doen voor de mensen en de gemeenschappen die ons het hardst nodig hebben.

Daarom hebben we ons liefdadigheidsprogramma vernieuwd en steunen we elk seizoen verschillende non-profitorganisaties in Nederland, zodat we onze impact kunnen vergroten en op een nog grotere manier kunnen bijdragen.

Sinds 2010 heeft ons liefdadigheidsprogramma het volgende opgeleverd:

Totaal aan donaties:

$ 14,3 miljoen dollar (USD)

Totaal aantal verkochte liefdadigheidsproducten:

meer dan 1,32 miljoen

Goede doelen die we hebben ondersteund:

meer dan 175

En dit zijn enkele van de fantastische organisaties die we in het verleden hebben gesteund:

CLIC Sargent®

Habitat for Humanity®

Make-A-Wish Foundation®

World Vision®

Hoe het gaat

Tijdens het Voorjaar/Zomer 2021-seizoen, hebben we in Europa een totaalbedrag aan donaties gegenereerd van $ 28.923,98 (USD)*. Alle opbrengsten kwamen ten goede aan Mental Health Europe. Zij pleiten voor een positieve geestelijke gezondheid en welzijn, en maken mensen bewust van de noodzaak een einde te maken aan stigmatisering en discriminatie op het gebied van de geestelijke gezondheid. In het kader van ons commitment om lokale gemeenschappen te steunen, is het bedrag verdeeld onder de lokale afdelingen van Mental Health Europe, waar het geld werd ingezameld.

*Sommige liefdadigheidsinstellingen werden in plaatselijke valuta betaald. Dit bedrag geeft het equivalent van het totaalbedrag in dollars (USD) weer.

Hoe het werkt

We doneren elk catalogusseizoen aan meerdere goede doelen, allemaal met duurzame programma’s gefocust op kinderen, families en gemeenschappen.

Dit zijn onze criteria:

Thuis Versterken ze families of verbeteren ze de levenskwaliteit van een individu?

Gezondheid Moedigen ze gezonde gemeenschappen aan en dragen ze daaraan bij?

Fundamentele behoeften Helpen ze de elementaire bouwstenen te leveren die nodig zijn voor mensen en families in nood?

Jij helpt beslissen

Het is belangrijk dat we doneren aan goede doelen die het meest zinvol zijn voor onze Consulenten en klanten, dus willen we dat jij ons helpt beslissen waar het geld naartoe gaat! Neem contact op met je Consulent als je ideeën hebt voor waardige lokale goede doelen die we kunnen steunen.

Hope Blooms Warmer

Shop voor een goed doel

Het liefdadigheidsproduct van dit seizoen is de Hope Blooms Warmer, met een mooi Scandinavisch geïnspireerd patroon dat een folk-art gevoel zal brengen in elke ruimte.

Van 1 augustus 2021 tot en met 31 januari 2022 doneert Scentsy € 11,25 van de verkoop van elke Hope Blooms Warmer aan liefdadigheidsinstellingen in Nederland.

Shop nu

Hartelijk dank voor je vrijgevigheid!