Vul je leven met heerlijke geuren®

Pao Home Products

Star Consulent

0623424081
mar.kauffeld@kpnmail.nl

Mijn verhaal

Waarom ik bij Scentsy ben gekomen...
Ik ben bij Scentsy gekomen omdat ik heel lang opzoek was naar een mooi goed maar vooral veilig home product. Om erbij te gaan doen als onafhankelijk consulente. Vooral de combinatie veilig en goed was mijn doel. En dit heb ik gevonden Scensty Ook mag u dit product zelfs even een aantal dagen lenen om te ervaren hoe het ruikt en doet in huis. En daarna beslist u zelf of u dit ook zo geweldig vind voor in huis. Maar dat weet ik zeker eenmaal scensty in huis is blijvend heerlijke geuren die u huis doen kleuren. En ze hebben zoveel keuze aan warmers .
Wil jij mij helpen met kennis maken van dit geweldige producten/producten?
De meeste mensen kunnen de wax meltjes wel die je met een theelichtje brand. Nu kan ik hier persoonlijk niet tegen ik kreeg hoofdpijn,keelpijn enz
En Scentsy bood de uitkomst je doet hem
in het stopcontact het wax blokje erin lampje aan en langzaam word het verwarmt en alleen de parfum komt vrij. Ik vond dit al geweldig. Dus geen hitte van van de vlam,roet of walmen. Zoals bij wax branders met vuur dan raakt u de parfum binnen vier uur kwijt omdat er ineens een hete vlam onder komt kwijt en dat is met Scentsy niet. Geen vuur,walmen of roet meer. En toch 100 uur genieten van een heerlijke geuren van scensty in huis. Zo voelt u zich helemaal thuis.
En het assortiment is reuze tot Disney collecties tot star wars collectie,knuffels voor kinders met een geurzakje. diffusers en essentiele oliën ,waskorrels,en wasmiddelen een speciale dieren lijn wat vegan is. Echt zoveel keuze aan producten. Dat zocht ik en heb ik gevonden .En het geeft mij vele mogelijkheden en jou ook. Ik ben een echt teamwork persoon dus vind dit super leuk om te delen met iedereen .

Groetjes Mariëlle

Wat warmt er in mijn huis?